CIPOLLINI2018-03-09T09:33:09+00:00

CIPOLLINI

Når man er sin generations bedste sprinter i UCI World Tour, så ved man en del om cykler. Derfor laver Mario Cipollini nogle af de hurtigste og stiveste carbon cykler i verden. Cipollini cykler er gennemført italiensk, og flamboyant som “Super Mario” selv. Alle modeller er bygget på firmaets egne fabrikker i Italien.

Blandt Cipollini cykler finder du syv forskellige modeller, med hver deres egenskab, så uanset om du er sprinter, TT eller landevejsrytter vil du kunne finde den Cipollini cykel som passer netop til dig.

Hos Campione finder du det fulde Cipollini program.

RB1K THE ONE – en helt unik cykel
Cipollini RB1K The One er ikke blot en re-styling, men en helt ny verden, hvor grænserne for den almindelige landevejscykle er skubbet til nye tekniske højder samtidig med at man har bevaret de samme vinkler.
Cyklen er udviklet til ryttere som søger en ekstrem cykel, som egner sig til lange stigninger på grund af den lave vægt samt til lynhurtige sprints grundet dens stivhed. Det aero-dynamiske design er unikt og det samme er vægten, som tilsammen udgør ikke blot en vidunderlig cykel, men også et mindre kunstværk.

NK1K – strømlignet og aggressivt
Cipollini NK1K er en super skarp cykel udviklet i tæt samarbejde med professionelle ryttere. Med sit strømlignet og aggressive design har Cipollini udviklet en cykel egnet til maksimal performance evne. Baseret på T1000 carbon er NK1K en letvægtscykel af højeste karakter, som egner sig perfekt til langdistance ture, Grand Fondo eller lange stigninger på dit ynglingsbjerg, og er tilgængelig med både Disc-bremser samt Cantilever-bremser.

BOND – komfort og performance uanset terrænet
Bond er en aggressiv og stiv ramme, som fungere præcist og fleksibelt på nedkørsler, og som med sit tilgængelige prisleje er i stigende popularitet blandt Gran Fondo ryttere grundet dens egenskaber. Leder du efter en cykel, som egner sig til det hele, uanset om det er den hårdeste stigning, den hurtigste nedkørsel eller den fladeste landevej, vil Bond fuldt ud leve op til dine forventninger.

SPEED – til banespecialisterne
Cipollini Speed er en specialist ramme som henvender sig direkte til banespecialisterne der ønsker den allerhøjeste ydeevne og rå power. Med sit futuristiske, skulpturelle design støbt i fineste carbon er Speed ganske enkelt et vildt dyr som hungre efter at slå til, og som tvinger sin rytter til at yde sit bedste.

NKTR – Dronningen over forfølgelsesløb
Cipollini NKTR er en specialist ramme udviklet specifikt til baneforfølgelsesløb, og som kræver den højeste ydeevne hos ryttere uden at miste power. NKTR er en en super aero-dynamisk ramme med integreret kabelføring via kronrøret, som kan justeres i højde med 12mm.

NKTT – Top performance ramme for triatleter
NKTT er en specialistramme egnet til TT-kørsel samt triatleter, som ønsker en aggressiv ramme. Med sine indbyggede bremser samt sadelrør med integreret sadel-klampe er NKTT en drømmemaskine for ryttere som ønsker høj ydeevne til Ironman eller lignende løb.

MCM – autentisk, kompromisløs og skræddersyet til dig
MCM står for “Mario Cipollini Custom Made”. En cykel som er designet og konstrueret specielt til den individuelle rytter. MCM er skabt i customised carbon, og er egnet til de som ønsker noget helt unikt og enestående nøjagtigt som havde cyklen været et skræddersyet jakkesæt.

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her