KLUBCONCEPT2018-12-03T14:27:29+00:00

KLUBCONCEPT

Campione er en fusion imellem Vergesport og Spaghetti Cycling, som er sket pr. 01.10.2017. Vi har udviklet et unikt koncept, der letter arbejdet omkring bestilling og håndtering af sports- og profilbeklædning til klubber og virksomheder mv., og som giver de ansvarlige langt mere tid til det sociale, sportslige og arbejdsmæssige.

Vi overtager mere eller mindre alle de tidskrævende opgaver og gør det lettere for medlemmerne/medarbejdere at bestille tøj. Vi håndterer bestillinger helt ned til 3 stk. og der er ingen krav om minimumsbestillinger. Se * for yderligere information

Vores koncept er IKKE at være billigst, men at være dem der giver den bedste service, bedste kvalitet og de mest præcise leveringsdatoer (efter hver bestilling)

Vores koncept indeholder blandt andet følgende elementer:

 • Høj kvalitet og funktionalitet, tøjet bruges i dag af både prof. og amatørteams. I Danmark kører bla. NPV / Carl Ras Roskilde junior og Team Rytger i vores tøj
 • Ingen opstartsbetaling og hjælp med jeres design
 • Design indfarves direkte i tøjet, hvilket gør det ekstra holdbart og åndbart
 • Alt tøj bestilles af hver enkelt medlem via egen klub/firma-webshop.
 • Mulighed for samme design på tværs af cykel-, løbe, og tritøj
 • Minimumsantal ved bestillinger og genbestillinger er kun 3 stk.
 • Børnestørrelse i samme kvalitet og cut, fra 6 år op til 14 år, i samme kvalitet som til voksne 
 • Alle ordre lagt på shoppen pakkes i poser pr. ordre, således vi står for logistikken
 • Løbende bestillinger, vi anbefaler dog omkring 2-3 gange årligt
 • Leveringstid mellem 4-6 uger, (leveringsgaranti på maksimum 6 uger) hvis der laves en årsplan
 • Efter hver ordre gives der besked om leveringsdatoen indenfor 24 timer derefter.
 • Tøj prøvning – mulighed for udlån af tøj for test af vores høje kvalitet
 • Vi tilbyder prøve-aftener/prøve-frokoster, hvor vi kommer til jer, eller sender tøjet til jer, så I kan prøve str. m.m.

Ovennævnte koncept er for Verge Sport, for at få yderligere info omkring tøjet kan I se på https://www.vergesport.com/dk-en/ 

Vedr. * 1 gang om året kan klubben (+70 medlemmer) bestille uden at tænke på minimumsantal. Dvs. vi leverer alt som bestilles og til de priser der fremgår af klubbens website. Ved den 2. bestilling skal der minimum bestilles 3 af hver enhed, der købes. Kan dog bestilles i forskellige str.

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her