SARTO2018-03-09T09:35:04+00:00

SARTO

Italien har altid leveret det ypperste indenfor cykelkunst, og Sarto Antonio hører til blandt det ypperste for håndlavede carbon rammer. Sarto Antonio har eksisteret siden 1950, og producere årligt 2500 håndlavede karbon cykler. Selskabet tilbyder 13 forskellige cykelmodeller, som kan købes færdiggjort, eller kan produceres specifikt til personlige specifikationer. Det er ikke uden grund at selskabet kalder sig for “Frame Tailors”.

Campione tilbyder det fulde Sarto Antonio program.

LAMPO – DEN HURTIGSTE

Lampo er født til at tilfredsstille de hurtigste og mest kraftfulde cyklister, og er tilgængelig med både Cantilever og Disc bremser. Rammen er bygget som en custom carbon ramme af Sarto Sol, og kombinere aerodynamik og stivhed i en helt unik cykel.

LAMPO PLUS – TILGÆNGELIG FRA FORÅR 2018

Den nye Lampo Plus kombinere aerodynamik og stivhed i et unikt design til de ryttere som forventer de bedste aerodynamiske betingelser.

SETA – DEN BEDSTE

Med sine blot 750 gr er SETA den seneste og mest avanceret ramme Sarto nogensinde har produceret. SETA har et helt nyt carbon rør design, som starter med et fladt formet overrør fra kronrøret som føre ned til ultra tynde bagstager.

SETA DISC

SETA er den mest innovative ramme Sarto nogensinde har produceret. Udstyret med Disc bremser danner SETA rammen om en cykel som leverer den bedste ydeevne du kan ønske dig.

DINAMICA – DEN STIVESTE

Dinamica er den stiveste ramme Sarto producere, og er den foretrukne ramme hos de professionelle ryttere. Det er den mest ideelle ramme hvis du som rytter kører Criterium, landevej eller Gran Fondo.

DINAMICA DISC

Dinamica egner sig perfekt til landevejsløb og er ligeledes tilgængelig med Disc bremser. Med sin ultra stive opbygning er Dinamica skabt til rå styrke samtidig med at bringe god komfort. Skrårøret er med sit overdimensioneret udseende med til at give cyklen stivhed samt bidrage til skarpe køreegenskaber.

ASOLA – DEN LETTESTE

Det er ikke uden grund ASOLA blev kåret til en af verdens letteste rammer af “Tour” magazine. Med sine blot 700 gr. i størrelse medium, og perfekt stivhed kombineret med god komfort, er ASOLA det ultimative udtryk af teknisk kunnen fra Sarto Srl.

VENETO SL – DEN MEST KOMFORTABLE

Man kan ikke tale om komfort uden at nævne VENETO, som er en fantastisk ramme der pakker stivhed og geniale køreegenskaber i en stærk komfortable pakke.

FEROX – REKORDHOLDEREN

Den nye Sarto FEROX er født til høj hastighed, og til Triatleter samt Chrono ryttere, der forventer det bedste af det bedste i teknik og design.

GRAVEL TA – ALL ROUNDEREN

GRAVEL TA er udviklet til de ryttere som ønsker at køre grusveje og cross samt Exploration. I en helt ny opdateret udgave er GRAVEL TA ny produceret i de bedste af de bedste materiale, som kan modstå de hårdeste omgivelser.

GRAVEL TA Travel – TIL DEN SOM ELSKER AT REJSE

GRAVEL TA Travel er den perfekte rejsepartner for de ryttere som ønsker at drage på eventyr samt køre udholdenhedsløb som Transcontinental Race eller Race Across America. Med sine mange muligheder giver GRAVEL TA Travel dig det bedste cross og grus kombineret med perfekt komfort.

TENAX – DEN FJERLETTE

TENAX er en 29” MTB designet og produceret i Italien. Udgangspunktet for produktionen er at skabe en fuldt custom, full-suspension cykel til Cross country og MTB marathonløb.

ALPES – DEN STABILE

ALPES repræsentere kraftig stivhed og er tilgængelig i både 26”, 27,5” samt 29”. Cyklen er udviklet med specielle carbon rør, som kombineret med overdimensioneret hjul, giver rytteren fantastisk komfort og perfekte køreegenskaber.

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her