URSUS2018-03-07T12:48:11+00:00

URSUS

Ursus er et historisk Italiensk mærke som producere industrielle mekaniske komponenter. Firmaets business filosofi er karakteriseret ved innovation og en stræben efter det bedste af det bedste. Ursus har været en ledende hjul og komponent fabrikant siden 1967 og dets produkter er godkendt af den internationale cykelunion UCI til konkurrencebrug, og dets produkter anvendes af adskille Pro hold.

MIURA C37 – Det bedste hjul til Clincher

Miura C37 er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 37 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Udstyret med aluminium nav med Urus BBS lav friktionsteknologi fåes hjulet ligeledes med carbon-aluminium nav som custom.

MIURA C37 Disc – Det bedste hjul til Clincher

Miura C37 Disc er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 37 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Hjulet er udstyret med aluminium nav til Disc bremser.

MIURA C50 – Det bedste hjul til Clincher

Miura C50 er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 50 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Udstyret med aluminium nav med Urus BBS lav friktionsteknologi fåes hjulet ligeledes med carbon-aluminium nav som custom.

MIURA C50 Disc – Det bedste hjul til Clincher

Miura C50 Disc er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 50 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Hjulet er udstyret med aluminium nav til Disc bremser.

ATHON – En Ursus klassiker

Athon er en absolut klassiker når det kommer til landevejscykling. Hjulet bliver ofte valgt af de professionelle teams på grund af dets stabilitet i hårde klassiker løb som Strade Bianche. Med sin 24 mm lave aluminiumsprofil kombineret med et par super rullende Ursus CNC nav giver Athon dig en ekstrem komfortable køreoplevelse.

ATHON Disc – En klassiker er genfødt med Disc

Athon er nu ligeledes tilgængelig til Disc bremser. Athon er en absolut klassiker når det kommer til landevejscykling. Hjulet bliver ofte valgt af de professionelle teams på grund af dets stabilitet i hårde klassiker løb som Strade Bianche. Med sin 24 mm lave aluminiumsprofil kombineret med et par super rullende Ursus CNC nav giver Athon dig en ekstrem komfortable køreoplevelse.

BLAZE 37 – Lav vægt med Medium profil

Det er ikke længere nødvendig at skulle vælge imellem aerodynamik og reaktionsevne. Resultatet er et 37 mm profil hjul med titlen Blaze 37, som giver fantastisk anvendelsesmuligheder uanset terræn. Monteret med aluminiums nav med Ursus BBS teknologi giver Blaze dig en imponerende køreoplevelse. Om du er amatør, lang-distance rytter eller “Weekend Gladiator”, så finder du hjulet du leder efter lige her.

GAURO – Stands tiden

Ursus Gauro er det perfekte våben når du jagter tiden uanset om du er TT rytter eller Triatlet. Med sin moderate vægt er Gauro bygget til ultimativ aerodynamik med en meget lav friktionsværdi for pladehjul.

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her