URSUS

Ursus er et historisk Italiensk mærke som producere industrielle mekaniske komponenter. Firmaets business filosofi er karakteriseret ved innovation og en stræben efter det bedste af det bedste. Ursus har været en ledende hjul og komponent fabrikant siden 1967 og dets produkter er godkendt af den internationale cykelunion UCI til konkurrencebrug, og dets produkter anvendes af adskille Pro hold.

MIURA C37 – Det bedste hjul til Clincher

Miura C37 er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 37 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Udstyret med aluminium nav med Urus BBS lav friktionsteknologi fåes hjulet ligeledes med carbon-aluminium nav som custom.

MIURA C37 Disc – Det bedste hjul til Clincher

Miura C37 Disc er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 37 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Hjulet er udstyret med aluminium nav til Disc bremser.

MIURA C50 – Det bedste hjul til Clincher

Miura C50 er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 50 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Udstyret med aluminium nav med Urus BBS lav friktionsteknologi fåes hjulet ligeledes med carbon-aluminium nav som custom.

MIURA C50 Disc – Det bedste hjul til Clincher

Miura C50 Disc er det perfekte landevejshjul til Clincher. Med sin 50 mm UD profil med HPS skjold afgiver hjulet perfekt varme under øget bremsning, så hjulet ikke overopheder. Hjulet er udstyret med aluminium nav til Disc bremser.

ATHON – En Ursus klassiker

Athon er en absolut klassiker når det kommer til landevejscykling. Hjulet bliver ofte valgt af de professionelle teams på grund af dets stabilitet i hårde klassiker løb som Strade Bianche. Med sin 24 mm lave aluminiumsprofil kombineret med et par super rullende Ursus CNC nav giver Athon dig en ekstrem komfortable køreoplevelse.

ATHON Disc – En klassiker er genfødt med Disc

Athon er nu ligeledes tilgængelig til Disc bremser. Athon er en absolut klassiker når det kommer til landevejscykling. Hjulet bliver ofte valgt af de professionelle teams på grund af dets stabilitet i hårde klassiker løb som Strade Bianche. Med sin 24 mm lave aluminiumsprofil kombineret med et par super rullende Ursus CNC nav giver Athon dig en ekstrem komfortable køreoplevelse.

BLAZE 37 – Lav vægt med Medium profil

Det er ikke længere nødvendig at skulle vælge imellem aerodynamik og reaktionsevne. Resultatet er et 37 mm profil hjul med titlen Blaze 37, som giver fantastisk anvendelsesmuligheder uanset terræn. Monteret med aluminiums nav med Ursus BBS teknologi giver Blaze dig en imponerende køreoplevelse. Om du er amatør, lang-distance rytter eller “Weekend Gladiator”, så finder du hjulet du leder efter lige her.

GAURO – Stands tiden

Ursus Gauro er det perfekte våben når du jagter tiden uanset om du er TT rytter eller Triatlet. Med sin moderate vægt er Gauro bygget til ultimativ aerodynamik med en meget lav friktionsværdi for pladehjul.