Kask Protone

DKK 2.299,00

  • Aero Kontrol
  • Indre ramme
  • Øko-læder hage-rem
  • Høj visibilitet
  • 3D padding
  • Coolmax Fiber
  • Antibakteriel inderbeklædning
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med sine blot 215 gram er du undskyldt når du glemmer du har en hjelm på. Protone er den hurtigste varmeregulerende hjelm på markedet, og giver forbløffende komfort med Coolmax® og Sanitized® materialer.

Med sine store ventilationhuller og kraftig padding materiale forsvinder varme og fugt hurtigt fra hjelmen. Det øverste område af hjelmen har ekstra kraftig beskyttelse med en intern sub-struktur, som giver øget styrtbeskyttelse.

Vægt: 235 gr. (str. M)

Standarder:
EN 1078
CPSC 1203
AS/NZS 2063

Størrelser:
S (50-56 cm.)
M (52-58 cm.)
L (59-62 cim.)

Farver:
Sort højglans
Mat sort
Mat Blå

Yderligere information

Størrelse

L, M, S

Farver

Mat Blå, Mat sort, Sort højglans

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kask Protone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her