Kask Valegro

DKK 1.799,00

  • Aero Kontrol
  • Anti Statisk indre
  • Øko-læder hage-rem
  • Høj visibilitet
  • 3D padding
  • Høj åndbarhed
  • Antibakteriel inderbeklædning
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Valegro blev båret til sejr af Geraint Thomas under Tour de France 2018. Med blot 185gr i vægt, og 37 ventilationshuller, er Valegro en bjergrytters drøm.

Valegro er udviklet i samarbejde med Team Sky, og er blandt andet Wout Poels favorit hjelm. Via sin konstruktion giver den fremragende luftafkøling, og er specielt godt egnet til bjergkørsel i høje temperaturer.

Vægt:
180 gr. (str. S)

Standarder:
EN 1078
CPSC 1203
AS/NZS 2063

Størrelser:
S (50-56 cm.)
M (52-58 cm.)
L (59-62 cm.)

Farver:
Sort højglans
Mat sort

Yderligere information

Størrelse

L, M, S

Farver

Mat sort, Sort højglans

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kask Valegro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her