Soudal Lubricant Wet Weather

DKK 67,00

Professionelt højkvalitets smøremiddel til smøring af bevægelige dele som kæder, kabler osv. Specielt designet til brug i vådt vejr og er vandafvisende.

Varenummer (SKU): 128407 Varekategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Soudal Lubricant Wet Weather

Professionelt højkvalitets smøremiddel til smøring af bevægelige dele som kæder, kabler osv. Specielt designet til brug i vådt vejr og er vandafvisende.

Yderligere information

Volume

100 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soudal Lubricant Wet Weather”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her