VERGE FORZA BIB KVINDER – PRO LÆNGDE

DKK 895,00

Vores bedst sælgende team tøj bib i en special produceret retail udgave.

Forza Bib anvender et af de allerbedste gennemfarvet materialer, og sikre dig optimal elasticitet og kompression omkring de vigtigste punkter. Forza har en kraftig silikone grip på indersiden af kantbåndene, og på ydersiden får du fine og enkle refleksdetaljer, så du er sikret synlighed i mørket. Selerne er laserskåret, så du undgår generende syninger.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Forza anvender vores banebrydende Strada Pro indlæg, som er udviklet i samarbejde med professionelle ryttere specifikt til lange cykelture. Indlægget sikre dig fremragende stabilitet og pasform med en antibakteriel overflade.

  • Optimal kompression og åndbarhed
  • Silikone grip og refleksdetaljer på kantbåndene
  • Tone-i-tone sort logo
  • Laserskåret seler uden generende syninger
  • Strada Pro indlæg udviklet til lange ture
  • Pro-længde – 2cm længere benlængde

 

Farve: Sort

Str. XS-3XL

 

Køn: Kvinder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VERGE FORZA BIB KVINDER – PRO LÆNGDE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her