VERGE REGEN JAKKE

DKK1.895,00

Regen Jakke er en specialudviklet jakke/langærmet jersey med en fantastisk pasform i helt enkelt, klassik design. Det anvendte materiale er vind- og vandtæt, med en vandtæthed i op til 4 timer+, så du er beskyttet imod det hårdest vejr. På indersiden anvender vi Roubaix-fleece, som giver dig optimal varme samtidig med at jakken er åndbar.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Regen er konstrueret med tre store baglommer, som tilsammen udgør én stor refleks, så er du er sikret synlighed i mørket. Du finder ligeledes refleksdetaljer på ærmerne, langs lynlåsen og i sidesømmene.

Regen er konstrueret til at blive anvendt over tre sæsoner, og du får således stor køreglæde både forår, sommer og efterår.

  • Optimal vind- og vandtæthed
  • 3 baglommer + ekstra skjult lomme til værdier
  • Kraftige refleksdetaljer på baglommer, lynlåse, ærmer
  • Roubaix-foret inderside for optimal varme på kølige dage
  • Åndbar
  • Tone-i-tone logo detaljer
  • Kan anvendes både som jakke og langærmet jersey
  • Stram pasform – gå en størrelse op fra din normale jersey størrelse

Farve: Sort

  • XS-6XL

Køn: Unisex

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VERGE REGEN JAKKE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her