HVORFOR VÆLGE VERGE TEAMTØJ?

Campione er den danske repræsentant for Verge Sport, og vi har et yderst tæt samarbejde med den Europæiske fabrik.

Vi producerer teamtøj til cykling, Triathlon, løb eller E-Games, og er i stand til at producere ned til 1 stk. såfremt du ønsker at gøre noget specielt ud af dit sportstøj.

Hos Verge ejer vi vores egen fabrik og produktionsfaciliteter. Vi out-sourcer ikke til andre fabrikker, og kan derfor levere dit tøj indenfor 4-6 uger.

Vi har vores egen produktudvikling på fabrikken, hvor vi tester alle produkter, og har et af verdens bedste produktionshold til udvikling af custom sportstøj. Vi anvender den nyeste teknologi når det kommer til forbedring og udvikling af vores produkter, men anvender gammeldags, håndlavede teknikker når det kræver at få jobbet gjort. Verge Sport har produceret custom sportstøj i over 20 år, og vores erfaring er kendetegnet i alt hvad vi laver.

Vælger du Verge Sport som din custom sportstøj partner står vores design team til din disposition til at hjælpe dig. Fra første kontakt til det færdige produkt hjælper vi dig igennem hele processen. Når dit design er klar modtager du en 3D udgave af tøjet, så du nøjagtig kan se og godkende tøjet fra alle sider.

Vores kollektion gør det muligt for dig at skræddersy dit tøj til din sport uanset om du er cykelrytter, Tri-rytter, løber eller E-Gamer, og det kan blive customized i nøjagtig det design du ønsker. Dele af kollektionen er ligeledes tilgængelig i børnestørrelser, så selv de yngste kan være med.