VERGE TEAMTØJ2018-04-04T14:34:07+00:00

HVORFOR VÆLGE VERGE TEAMTØJ?

Campione er den danske repræsentant for Verge Sport, og vi har et yderst tæt samarbejde med den Europæiske fabrik.

Vi producerer teamtøj til cykling, Triathlon, løb eller E-Games, og er i stand til at producere ned til 1 stk. såfremt du ønsker at gøre noget specielt ud af dit sportstøj.

Hos Verge ejer vi vores egen fabrik og produktionsfaciliteter. Vi out-sourcer ikke til andre fabrikker, og kan derfor levere dit tøj indenfor 4-6 uger.

Vi har vores egen produktudvikling på fabrikken, hvor vi tester alle produkter, og har et af verdens bedste produktionshold til udvikling af custom sportstøj. Vi anvender den nyeste teknologi når det kommer til forbedring og udvikling af vores produkter, men anvender gammeldags, håndlavede teknikker når det kræver at få jobbet gjort. Verge Sport har produceret custom sportstøj i over 20 år, og vores erfaring er kendetegnet i alt hvad vi laver.

Vælger du Verge Sport som din custom sportstøj partner står vores design team til din disposition til at hjælpe dig. Fra første kontakt til det færdige produkt hjælper vi dig igennem hele processen. Når dit design er klar modtager du en 3D udgave af tøjet, så du nøjagtig kan se og godkende tøjet fra alle sider.

Vores kollektion gør det muligt for dig at skræddersy dit tøj til din sport uanset om du er cykelrytter, Tri-rytter, løber eller E-Gamer, og det kan blive customized i nøjagtig det design du ønsker. Dele af kollektionen er ligeledes tilgængelig i børnestørrelser, så selv de yngste kan være med.

Alt det praktiske

HVOR MEGET TØJ SKAL JEG BESTILLE?
Hos Campione og Verge Sport kan du bestille dit tøj helt ned til 1 stk. Du kan således designe dit hele eget, unikke sæt tøj. Ønsker du mere end det opretter vi en “butik” til dig og dit team, hvor I kan bestille ekstra tøj såfremt der skulle være behov for det.

HVORDAN BESTILLER JEG MIT VERGE TØJ?
Det er meget nemt at bestille tøj hos Campione og Verge Sport. Du kan kontakte Campione direkte via mail eller telefon, og vi vil derefter hjælpe dig igennem hele processen.

HVORNÅR BLIVER MIT TØJ LEVERET?
Når du bestiller dit tøj bliver du givet en leveringsdato. Leveringstiden er normalt 4 uger, men i højsæsonen – forår og sommer – kan leveringstiden være en smule længere.
Såfremt din ordre er en genbestilling vil leveringstiden være hurtigere, da produktionen er baseret på et eksisterende design.

STYRT ERSTATNING
Hos Campione og Verge Sport tilbyder vi dig styrt erstatning uanset om dit tøj er produceret som et sæt eller mere. Styrter du og bliver dit tøj ødelagt, så du ikke længere kan bruge det, kan du udfylde vores styrt erstatningsformular og sende den til os sammen med fotografisk dokumentation af dit ødelagte tøj. Vi vil derefter kontakte dig, og når din forespørgsel er blevet godkendt vil du modtage information hvordan du kan købe en erstatning af den gældende model til 50% mindre end den oprindelige pris.

Du kan finde vores styrt erstatningsformular her